Perşembe, 21 Eylül 2017

Başkan Kargından STK'lara Ziyaret

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Ülkü Ocakları Emirdağ Şubesi ile Kamus-Sen İlçe temsilciliği ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığını ziyaret etti.
Emirdağ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ramazan Diker tarafından karşılanan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Ülkü Ocakları yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ülkü Ocaklara Emirdağ Şube Başkanı Ramazan Diker ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşen Başkan Kargın, Ülkü Ocaklarının çalışmalarını sosyal medya üzerinden takip ettiğini söyledi. Başkan Kargın, Ülkü Ocaklarının yeni yerine taşınması ve yeni yönetimle birlikte çalışmalarına hız verdiğini, çalışmaları da yakından takip ettiğini söyledi.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak ilçede ve köylerinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Ramazan Diker ise Başkan Kargın'a ilgili ve alakalarından dolayı teşekkür ederek Şilt takdim etti.
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın daha sonra Kamu-Sen İlçe Temsilciliği ve Türk Eğitim-Sen Emirdağ Şube Başkanlığını ziyaret etti.
Şube Başkanı Yavuz Öztuncer tarafından karşılanan Başkan Kargın, Kamu-Sen Emirdağ İlçe Temsilciliği ve Türk Eğitim Sen yöneticileri ile bir süre karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
ziyaretlerde Başkan Kargın'a, Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı, Meclis üyeleri Yücel Erdönmez, Vahit Ünver, Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Güneş ile Yazı İşleri Müdürü Halil Özsoy eşlik etti.