Çarşamba, 28 Haziran 2017

Belediye Su kontrollerine devam ediyor.

Belediyemiz ekipleri sahada gerekli su sayaç ve tesisat kontrollerine devam ediyor. Şehrimize daha kaliteli hizmet vermek, su israfını önlemek, gelir kayıplarının azaltılması ve şebekenin sağlıklı işletilebilmesi için gerekli incelemeler yapılmaktadır. Bu kapsamda izinsiz ve kontrolsüz sayaç değişimini engellemek için su sayaçlarına kelepçe takılması uygulaması başlatılmıştır.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN "Dünyada küresel ısınmanın getirdiği en büyük problemden bir tanesi ‘Su Problemi’ belediye olarak sayaçların düzenli takibi her abonenin eşit kullanım haklarına sahip olması açısından, sayaç takibi yapıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Vatandaşlarımızın su sayaçları ile ilgili problemlerinde Belediye Su arıza Servisine başvurmaları büyük önem arz etmektedir.