Cuma, 22 Eylül 2017

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2017 yılının birinci taksitinin ödeme süresi 31 Mayıs 2017’de sona eriyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN  konuya ilişkin olarak "Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi birinci taksitlerinin ödeme süresi 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü mesai bitiminde sona ermektedir. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için vergi borç takiplerini yapmaları hususunda dikkat etmelerini diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Vatandaşlar ödemelerini Emirdağ Belediyesi'nin, belediye hizmet binasındaki Gelir Servisi tahsilat veznelerine yapabilirler.