Çarşamba, 13 Aralık 2017

ŞEHİDİMİZ VAR...

Ağrı Dağı’nda terör örgütü PKK’ya gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bağlan’ın (27) Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka Beldesinde baba evine ateş düştü.
Ağrı Dağı Hamiske Mevkiinde icra edilen operasyonda şehit düşen Bağlan’ın, Arzu Bağlan ile evli olduğu ve Fatma isminde 2 yaşında bir kız çocuğunun olduğu öğrenildi. Şehidin ayrıca 3 kardeşinin de olduğu ve şehit’in ağabeyi Ali Bağlan’ın kentteki bir camide imamlık yaptığı öğrenildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ''Tıpkı kişiler gibi, milletlerin de karakteri vardır. Türk milletinin karakteri, gerçekten erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de, yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir. Vatanın bağımsızlığı, Türk Ulusunun birlik ve beraberliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.'' dedi ve şunları ekledi. ''Şehitlerimiz, binlerce yıldan beri, Türk’ün milli varlığını sürdürmek için; vatan, millet, istiklal, hürriyet, insanlık ve barış ülküsü uğruna canlarını feda ettiler.

Terörle mücadelede pek çok erimizi, astsubayımızı, subayımızı, generalimizi, polisimizi, doktorumuzu ve öğretmenimizi şehit verdik. Onlar kahramandı… Onlar cesurdu… Onlar gerektiği için canlarını büyük Türk milleti için verdiler. Aziz şehitlerimiz size minnettarız, sizi unutmayacağız.