Çarşamba, 13 Aralık 2017

İSMET İNÖNÜ CADDESİNDE TAŞ PARKE DÖŞEMESİ TAMAM, SIRA KALDIRIMLARDA!

Emirdağ Belediye Başkanlığı ilçemiz İnkılap Mahallesinde bulunan İsmet İnönü Caddesi’nin yol yapım ve parke döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, 22 Kasım Çarşamba günü gerekli çevre düzenlemesi ve kaldırım betonu atma çalışmalarına başladı.

İlçemiz Fatih Camii’nin de bulunduğu cadde üzerindeki kaldırımlar,  Emirdağ Belediyesi’nin üretmiş olduğu betonla birlikte Fen İşleri Müdürlüğün ekipleri tarafından yapılıyor.Cadde üzerindeki parke döşeme hizmetinin tamamladıklarını belirten ekipler, en kısa süre içerisinde kaldırım çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini söylediler.İnkılap Mahallesi İsmet İnönü Caddesi sakinleri ise Emirdağ Belediyesi’nin cadde üzerindeki yapmış oldukları hizmet ve çalışmalarından dolayı memnun olduklarını ifade ederken,kaldırım çalışmalarının da tamamlanmasının ardından caddenin daha modern  ve temiz bir görünüme kazanacağını söylerken,bu çerçevede başta Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın nezdinde çalışma ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.