Çarşamba, 13 Aralık 2017

24 KASIMDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Emirdağ Belediye Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ilçemizdeki merkez ve köy okullarına görev yapan öğretmenlere gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler ve takdim ettiği hediyelerin yanı sıra Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de bir ziyarette bulundu. Emirdağ Milli Eğitim Müdürü Ahmet CARFİ ve personellerini makamında ziyaret ederek ,24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Emirdağ Belediye Başkan Yardımcıları Vahit ÜNVER ve Halil ÖZSOY , Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine günün anısına hediyelerde bulundu. Carfi,böylesine anlamlı bir günde  kendilerine yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı başta Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN nezdinde, Belediye Başkan Yardımcıları Vahit ÜNVER ve Halil ÖZSOY’a teşekkürlerini iletti.