Çarşamba, 13 Aralık 2017

EMİRDAĞ BELEDİYESİ ''DİYABET İLE YAŞAMAK'' KONULU SAĞLIK SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Emirdağ Belediye Başkanlığı ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi işbirliğiyle 24 Kasım 2017 Cuma günü Emirdağ Belediyesi’nin çok amaçlı kullanılan nikah salonunda ‘’Sağlıklı Günler’’ konferansları kapsamında ‘’Diyabet ile Yaşamak’’ konulu bir program düzenlendi. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr.Osman SON’un konuşmacı olarak katıldığı konferans  Saat:14.15 ‘de başladı.

Düzenlenen programa Emirdağ Belediyesi’nin amir ve personellerinin yanı sıra hanımefendiler ve beyefendiler de katıldı.Genelinin sağlık söyleşisi hakkında gerçekleştiği programda Dr.Osman SON şeker hastalığıyla alakalı önemli bilgiler verirken ,katılımcıların konuyla alakalı sorularına açıklık getirdi.Emirdağ Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin işbirliği ile düzenlenen ‘’Sağlıklı Günler’’ konferanslarında şeker hastalığı ile alakalı faydalı bilgiler edindiklerini  dile getiren katılımcılar,bu çerçevede Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a teşekkürlerini ilettiler.

Programın ardından  Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr.Osman SON ve ekibini makamında ağırlayan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN , programın verimli geçmesinden dolayı kendilerine teşekkür etti.Alanında uzman ve yetkili kişiler tarafından sağlık yönünden Emirdağlı vatandaşlarımızın bilinçlenmesi adına bu tür programları her zaman desteklerini belirten Başkan Kargın, günün anısına Acıbadem Eskişehir Hastanesi yetkilisi Dr.Osman SON’a Emirdağ temsili topakevin yanı sıra çeşitli hediyeler verdi.