Çarşamba, 13 Aralık 2017

EMİRDAĞ BELEDİYESİNDEN KANDİL LOKMASI İKRAMI

Emirdağ

Belediye Başkanlığı 29 Kasım 2017 Çarşamba günü Kainat Efendimizin yer yüzünü şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili sebebiyle İlçemiz Çarşı Camii’nde yatsı namazının ardından vatandaşlarımıza lokma tatlısı dağıttı.
Emirdağ Belediyesi’nin personellerinin katkısı ve emeğiyle hazırlanan lokmalar yatsı namazı sonrasında halkımıza ikram edildi.
Kainat Efendimizin yeryüzünü şereflendirişinin yıl dönümünü büyük bir mutlulukla kutladığını hatırlatan Belediye Başkanımız Uğur Serdar KARGIN, Emirdağlı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandillerini tebrik etti.
Yapılan etkinlikten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren halkımız emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ettiler.