Çarşamba, 13 Aralık 2017

İLÇEMİZ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN YENİ HİZMET BİNASI ÖNÜNDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Emirdağ Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  tarafından İlçemiz Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası önünde çevre düzenlemesi ve bordür taşı döşeme çalışmaları başlattı.

Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını gerçekleştiren ekiplerimiz, çevre düzenlemesi  ve bordür taşı döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

‘’Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak’’

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptıkları açıklamada; Eskişehir Caddesi üzerinde bulunan İlçemiz Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası önünde başlatılan çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını, çevre düzenlemesi ve bordür taşı döşeme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını belirttiler.