Çarşamba, 13 Aralık 2017

İSMET İNÖNÜ CADDESİ’NDE Kİ KALDIRIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Emirdağ Belediye Başkanlığı ilçemiz İnkılap Mahallesinde bulunan İsmet İnönü Caddesi’nin yol yapım ve parke döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından gerekli çevre düzenlemesi ve kaldırım betonu atma çalışmaları tamamlandı.

‘’İsmet  İnönü Caddesi Kaldırımları Tamamlandı’’

İlçemiz Fatih Camii’nin bulunduğu cadde üzerindeki kaldırımlar, Emirdağ Belediyesi’nin üretmiş olduğu betonla birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı.  Çalışan ekipler cadde üzerindeki  kaldırım çalışmalarını tamamladıklarını ifade ettiler.

İnkılap Mahallesi İsmet İnönü Caddesi sakinleri ise Emirdağ Belediyesi’nin cadde üzerindeki yapmış olduğu hizmet ve çalışmalardan  dolayı memnun olduklarını ifade ederken, kaldırım çalışmalarının da tamamlanmasının ardından caddenin daha modern  ve temiz bir görünüme kazandığını söylediler. Bu çerçevede başta Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın nezdinde çalışma ekiplerine teşekkür ettiklerini söylediler.