Cumartesi, 20 Ocak 2018

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN FİTNESS KURSU BAŞLIYOR

Emirdağ Belediye Başkanlığı sağlıklı yaşam için spor başlığı altında Fitness kurslarına başlıyor. Eğitmenler Seçkin ÖZTAŞ ve Oktay ARIKAN öncülüğünde Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan fitness kurslarına başvurular başladı.

Konuyla alakalı bir açıklamada bulunan eğitmenler Emirdağlı her yaştan vatandaşlarımızın ve genç kardeşlerimizin sağlıklı, bilimsel ve uygulanabilir antreman, beslenme ve motivasyon önerilerimizle sağlıklı ve sporla yaşanılabilmesi için her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını belirtirken, bu manada başlatılan Emirdağ Belediyesi Fitness kurslarına Emirdağlı vatandaşlarımızı davet ettiler.

Yapılacak Fitness kursları hakkında bilgi almak ve başvurmak için (0272) 442 78 04 Dahili 111 Nolu Emirdağ Belediyesi Hilal Masa’ya ulaşmaları gerektiği bildirildi.