Pazartesi, 23 Temmuz 2018

SEBZECİLER DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİ BAŞKAN KARGIN'I ZİYARET ETTİ

Emirdağ Sebzeciler Derneği Başkanı Tuncay URFALI Yönetim Kurulu Üyeleri 1 Şubat 2018 Perşembe günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a makamında bir ziyarette bulundu.
Başkan Uğur Serdar KARGIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ilçemiz Sebzeciler Derneği ve beraberindeki yönetim kuruluna teşekkür etti.

Emirdağ Belediyesi’nin çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Emirdağ Belediyesi tarafından yapılması planlanan çalışmalara da değindi. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Emirdağ Sebzeciler Derneği , pazar yeri çalışmaları hakkında görüş, öneri ve taleplerini de sundu.

Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, ziyaret hakkında yaptığı kısa değerlendirmede ‘’Esnafımızın sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Gerek kendileri için gerek ilçemizin ticari ve ekonomik hayatı için yapılabilecek çalışmaları ele aldık. Esnafımıza işlerinde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar diliyorum. ” ifadelerine yer verdi.