Pazar, 18 Şubat 2018

BAŞKAN KARGIN DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDE PERSONELLE SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelleri ile sabah kahvaltısında buluştu.

Emirdağ Belediyesinin Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde  düzenlenen programda personeller ile sohbet eden KARGIN, özverili çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür etti.

Kahvaltıda personellerle sohbet eden Başkan KARGIN, “Güzel ve önemli hizmetlere imza atan siz değerli personellerimize teşekkür ediyorum. Sizler fedakârca gece gündüz demeden çalışıp hizmet üretiyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Herkes kendi alanının en iyisi olmak için çok çalışacak. Biz çok güzel ve özel bir aileyiz. Böyle bir ailenin ferdi olmak inanın bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah hep birlikte ilçemizi çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Hizmet kalitemizi ve insanlarla olan ilişkilerimizi daima arttıracağız. Bunun için Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin.’’ Dedi

‘’İŞÇİLERİMİZİN KADROYA ALINMASI KONUSUNDA ŞÜPHELERİ OLMASIN’’

Taşeron işçilerin kadroya alınması hakkında da konuşan Başkan Kargın şunları kaydetti. ‘’Belediye bünyesinde çalışan işçi kardeşlerimizin şüphesi olmasın. Farklı siyasi görüşlere sahip olmanız, alın terinizle yapmış olduğunuz işte kadroya geçmenizde engel teşkil etmeyecektir. Bizler için önemli olan siyasi kimlikleriniz değil, sağlam karakterdeki kişiliklerinizdir. Hakkınız olan kadroları vereceğiz. Rahat olun.’’ dedi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan personeller kendilerine verdiği güvenden ötürü Başkan Kargın’a teşekkür ederek, katıldığı kahvaltı programından dolayı da Başkan Kargın’a memnuniyetlerini ifade ilettiler.