Pazar, 18 Şubat 2018

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN FİTNESS VE PİLATES KURSLARI AÇILDI

Emirdağ Belediye Başkanlığı sağlıklı yaşam için spor başlığı altında Fitness ve pilates kursları açıldı. Eğitmenler Seçkin ÖZTAŞ,Banu AKIN ve Oktay ARIKAN öncülüğünde Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan fitness ve pilates kursları açıldı.

Konuyla alakalı bir açıklamada bulunan eğitmenler Emirdağlı her yaştan vatandaşlarımızın ve genç kardeşlerimizin sağlıklı, bilimsel ve uygulanabilir antreman, beslenme ve motivasyon önerilerimizle sağlıklı ve sporla yaşanılabilmesi için her zaman yanlarında olmaya çalıştıklarını belirtirken, bu manada başlatılan Emirdağ Belediyesi Fitness ve pilates kurslarına Emirdağlı vatandaşlarımızı davet ettiler.

Yapılacak Fitness ve pilates kursları hakkında bilgi almak ve başvurmak için (0272) 442 78 04 Emirdağ Belediyesi Hilal Masa’ya ulaşmaları gerektiği bildirildi.