Cumartesi, 22 Eylül 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ ÜCRETSİZ FİTNESS KURSLARI HİZMETE BAŞLADI

Emirdağ Belediyesi bünyesinde ilçemiz halkına spor yapma imkanı sunulmak üzere tam teşekküllü Emirdağ Belediyesi  Sosyal Tesisleri Spor  salonu hizmete başladı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan eğitmenler ilçe halkına spor yapabilmeleri için  fitness aletleri ile vücut geliştirme,  çeşitli ölçülerde ağırlıkların bulunduğu tam teşekküllü spor aletleri kazandırılarak Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri bulunan spor salonunda  faaliyete geçirildi. Emirdağ Belediyesi Fitness kurslarına Emirdağlı vatandaşlarımızı davet ettiler.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi , “İlçemiz Sosyal Tesislerinde bulunan spor salonunu  vatandaşlarımızın spor yapabileceği bir salon haline getirmek istedik. Sosyal Tesislerde bulunan spor salonunu baştan aşağı yenilerken aynı zamanda hem bayanlar hem de erkekler için buraya modern spor aletleriyle donatılmış fitness salonu yaparak halkımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız” dedi.