Pazartesi, 21 Mayıs 2018

HOŞGELDİN BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA ‘’BİR BEBEK, BİR FİDAN’’ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Emirdağ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesi kapsamında oluşturulan ‘Bir bebek bir fidan’ projesi hayata geçirildi. 2014-2018 yıllarında doğan bebekler için ilçemiz Toki Mevkiinde fidanlar dikildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN konuyla ilgili şunları söyledi; ‘’Emirdağ Belediyesi’nin gelecek kuşakların daha yeşil bir kentte yaşayabilmeleri için ‘Çocuğunuz da fidanı ile birlikte büyüyecek’ sloganıyla başlattığı ‘Bir bebek bir fidan’ projesi hayata geçirildi.

‘Bir Bebek, Bir Fidan Önemli Sosyal Projelerimizden’’

Başkan KARGIN, “Belediyemiz hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırken, gelecek nesilleri de düşünüyor. Bir bebek bir fidan projesi de önemli sosyal projelerimizden birisi. Bu proje ile ilçemiz çok daha yeşil olacak, yeni nesiller ağaç sevgisi ile büyüyecek” dedi.