Çarşamba, 15 Ağustos 2018

TEŞEKKÜRLER EMİRDAĞSPOR

Afyonkarahisar Süper Amatör Liginin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Emirdağ Spor Bölgesel Amatör Liginde (B.A.L) mücadele etmek için 15 Nisan 2018 Pazar günü Afyonkarahisar’da play-off maçında Şuhut Belediye Hisar Spor ile karşı karşıya geldi. Müsabakadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan Emirdağ Spor bu sonuçla Afyon Süper Amatör Liginde mücadele etmeye devam ederken, Şuhut Belediye Hisar Spor ise Bölgesel Amatör Liginde kaldı.

‘’BAŞKAN KARGIN EMİRDAĞSPOR’U YALNIZ BIRAKMADI’’

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN Emirdağ Spor’un Bölgesel Amatör Ligi için mücadele ettiği karşılaşmayı tribünde Afyonkarahisar Valisi Mustafa TUTULMAZ ve Şuhut Belediye Başkanı Recep BOZKURT ile birlikte takip etti. Ayrıca karşılaşmayı yerinde izlemek ve Emirdağspor’u desteklemek amacıyla çok sayıda vatandaşımız Afyonkarahisar’a akın etti.

Konuyla alakalı bir açıklamada bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN Emirdağ Spor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuların Afyon Süper Amatör Liginde kazanmış oldukları şampiyonluğu hatırlatırken , Emirdağ Spor’a her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Şuhut Belediye Hisar Spor’un play-off maçını hak ederek kazandığını dile getiren Başkan Kargın, sezon boyunca ellerinden geleni yapan Emirdağ Spor yöneticileri, futbolcu ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerini iletti.