Pazartesi, 21 Mayıs 2018

EMLAK VERGİSİNDE SON GÜN 31 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ EMİRDAĞ BELEDİYESİ EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE REKLAM VERGİLERİ NEDENİYLE VATANDAŞLARI UYARDI

Emirdağ Belediyesi, emlak, çevre temizlik ve reklam vergilerinin son gününün 31 Mayıs olduğunu hatırlatarak, vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için uyarıda bulundu.
Emirdağ Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Emirdağ İlçe sınırları içinde mülkiyetleri bulunan vatandaşlarımızın 2018 yılı Emlak vergisi taksitler ödemeleri, 1 Mayıs 2018 itibari ile başladığından Emlak vergisi borcu olan vatandaşlarımızın emlak vergisi 1. Taksitin ödeme süresi 31 Mayıs 2018 Perşembe günü sona erecektir.
Emlak vergisi borcu olan vatandaşlarımızın cezalı duruma düşülmemesi için ilçemizde ve ilçe dışında yaşayan vatandaşlarımız, emlak vergisi borçları için Emirdağ Belediyemiz 0 (272) 442 78 01 numaralı telefondan 118 – 124 - 117 dahili hatları tuşlayarak öğrenebilirler. Aynı telefonlardan Emlak Vergisi borçlarının öğrenebilecekleri gibi Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam, Su ve diğer borçlarınızı öğrenebilir, borçlarını, Belediye Başkanlığımız Gelir Servisi Tahsilat Veznelerine ödeyebilirler.