Pazartesi, 21 Mayıs 2018

MHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUHARREM GÜNAY BAŞKAN KARGIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Muharrem GÜNAY, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ı 8 Mayıs 2018 Salı günü makamında ziyaret etti.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Muharrem GÜNAY, ‘’Emirdağ Belediye Başkanımız Uğur Serdar KARGIN ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Tarafıma gösterilen ilgi ve sevginin, hasret duyduğumuz birlik ve beraberliğin en güzel örneğidir. Belediye Başkanımız makamında ağırladığı için teşekkür ederim, başarıların devamını dilerim dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Muharrem GÜNAY’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.