Cumartesi, 22 Eylül 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ANNELER GÜNÜ PROGRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Anneler Günü, Emirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen programla coşkuyla kutlandı.

Emirdağ Belediyesi Kültür Parkı’nda düzenlenen Anneler Günü kutlamasına yoğun ilgi gösteren anneler, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Anneler Günü programına katılan anneler; hoş vakit geçirip, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Emirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen programa katılan annelere karanfil hediye edilerek, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN programa katılan Anneleri tek tek ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Emirdağ Belediyesi Personelleri tarafından programa katılan annelerimize katmer, pişi ve helva ikramında bulundu. İlçemiz Kültür Parkında düzenlenen Anneler günü programında tansiyon ve şeker ölçümü gerçekleştirildi. Çocuklar için yüz boyama yapılırken pamuk şekeri ve balon hediye edildi.

Programa Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER, Emirdağ Belediyesi personelleri ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.