Pazartesi, 23 Temmuz 2018

İLÇEMİZ SANAYİ SİTESİ’NDE KİLİT PARKE ÇALIŞMASI

Emirdağ Belediyesi’nin kendi üretimi ve kendi imkanlarıyla yapmış olduğu kilit parke taşları ilçemiz sokaklarını kaplamaya devam ediyor. Bu kapsamda İlçemiz Sanayi sitesine parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, ''İlçemiz Sanayi Sitesi esnafları tarafından da yollara kilitli parke taşı döşenmesi istenmiş ve bu istek doğrultusunda çalışmalar başlatıldı. Çalışmaların tamamlanması ilebirlikte sanayi sitesi ilçemize yakışır bir hal alacak. Vatandaşımızın, esnafımızın refah ve huzuru için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların görüş ve önerileri bizler için önemlidir. Çalışmalarımıza halkımızın istek ve önerilerini göz önünde bulundurarak yön veriyoruz. İlçemizin her köşesinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediye olarak amacımız gelecek nesillere güzel bir Emirdağ bırakma gayreti içerisindeyiz" dedi.

Sanayi esnafları ise, yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını olumlu bulduklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.