Cuma, 16 Kasım 2018

EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI UĞUR SERDAR KARGIN’IN RAMAZAN AYI MESAJI

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, 16 Mayıs Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan KARGIN mesajında: “Af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz Ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Bu mübarek ayda inşallah sofralarımızı paylaşacağız, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Kendimiz için istediğimizi kardeşimiz için de isteyeceğiz. Ramazan, 'Ben değil, biz diyenlerin' ayıdır. Ramazan, bizi biz yapan değerleri kuvvetle hatırlayacağımız müstesna bir aydır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Ramazan ayının milletimize, ülkemize, Âlem-i İslam’a huzur, barış, merhamet getirmesini ve bu ayda kazandığımız güzel hasletlerimizin, Ramazan’dan sonra da devam etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hemşerilerimizin mübarek Ramazan ayını kutluyorum.” dedi.