Salı, 19 Haziran 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ ÇEVRE YOLUNDA YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMASI YAPIYOR

Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemiz çevre yolu üzerinde refüjlerde çevre düzenlemesine başladı. Yapılan düzenlemede toprak altı sulama sistemi çalışmasının tamamlanmasının ardından refüjler yeşillendirme çalışması ile alan süslenecek.

Emirdağ Belediyesi ilçemiz çevre yolu üzerindeki refüjlere estetik bir görüntü kazandırıyor. Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada ilk olarak toprak altı sulama sistemi çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla yeşillendirme çalışmasından sonra refüjler, daha güzel bir görünüm kazanacak.

REFÜJLER YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMASI İLE SÜSLENECEK

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ” İlçemizde yeşil alanları arttırmak amacıyla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda ilçemiz çevre yolunda ki refüjlerde yeşillendirme çalışması başlattık. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.’’