Salı, 19 Haziran 2018

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZDAN BORÇ YAPILANDIRMA DUYURUSU

Belediye Başkanlığımızca 7143 Sayılı Vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin Kanunla belirtilen ve Belediye Başkanlığımıza borcu olan vatandaşlarımızın borçları 7143 Sayılı Kanun gereği yapılandırma işlemi başlamıştır.

Belediye Başkanlığımıza Emlak, İlan Reklam, Su, Encümen Para Cezaları ve Diğer Ücretler bu Kanın kapsamında yapılandırma yapılmaktadır.
Yapılandırmalar peşin 6-9-12-18 aylık taksitler halinde isteyen vatandaşlarımızın borçlarını yapılandırabilir.

Kanunun 3. üncü maddesinden yararlanılmak için 31 Temmuz 2018 tarihine (bu tarih dahil) Belediye Başkanlığımız Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliğine yazılı olarak başvuruda bulunulması ve başvuru dilekçesinde dava açılmayacağı, açılmış davalardan vazgeçileceği yönünde iradenin belirtilmesi şarttır.
İlçemiz Halkına Duyurulur.