Pazartesi, 23 Temmuz 2018

''HOŞGELDİN BEBEK'' PROJESİ KAPSAMINDA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın tarafından başlatılan, Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen 'Hoş Geldin Bebek' Projesi devam ediyor.

Yeni doğan bebekler ve ailelerine el uzatarak, sevinçlerine ortak olan Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, proje kapsamında, Zehra-Kemal DEVECİ çiftinin kızları Asel bebeği, Yasemin-Erkan Kocaman çiftinin oğulları Yüksel bebeği, Alev-Tarkan KESKİN çiftinin kızları Duru bebeği, Aydanur-İbrahim ARSLAN çiftinin oğulları Furkan bebeği, Şükriye-Aydın SAĞBAŞ çiftinin oğulları Miraç bebeği, Özlem-Yakup KARA çiftinin oğulları Ali Efe bebeği, Pınar-Baki ORAL çiftinin kızları Rabia bebeği ve ailelerini ziyaret ederek, hem Belediye adına hediyelerini takdim ettiler hem de yeni doğan bebeklerin ailelerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Beşikten mezara kadar herkesin Belediye hizmetlerine ihtiyacı olduğunu hatırlatan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, "Bu sosyal belediyecilik anlayışımızı bugüne kadar sürdürdük, bundan sonra da sürdürmeye her halükarda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kargın, yeni dünyaya gelen bebeklere sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diledi.