Perşembe, 13 Aralık 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU KURSLARI DEVAM EDİYOR

Emirdağ Belediyesi yaz spor okulu kursları devam ediyor. Birçok sportif branşta kurslar sağlayarak kentin gelişimine katkı sağlayan ve ilçemize geleceğin sporcularını kazandıran Emirdağ Belediyesi bünyesindeki Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde verilen kurslara ilgi her geçen gün artarken; oldukça keyifli geçen kurslar ise renkli görüntülere de sahne oluyor. Ücretsiz olan paten kayma kursunda 5 yaş grubundan 13 yaş grubuna kadar yaklaşık 50 öğrenci aldıkları eğitimle hobilerini gerçekleştirerek kaymanın keyfini çıkarıyor.

Paten kayma kursu eğitmeni Banu Akın bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, paten kaymanın spor amacının yanı sıra; stresi azalttığı, kalp hastalıkları riskini düşürdüğü, esneklik, kas dayanıklılığı, güç, denge ve koordinasyonu artırarak kemikleri güçlendirdiğini ifade etti.