Salı, 18 Eylül 2018

FEDERAL MİLLETVEKİLİ SAİNT-JOSSE BELEDİYE BAŞKANI EMİR KIR, EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI UĞUR SERDAR KARGIN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Federal Milletvekili ve Saint-Josse Belediye Başkanı Emir KIR ve beraberindeki heyet Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ı makamında ziyaret etti.

27 Ağustos 2018 Cuma günü yapılan ziyaret esnasında Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ve Federal Milletvekili ve Saint-Josse Belediye Başkanı Emir KIR ile fikir alış verişinde bulundular.

Bir süre karşılıklı sohbet ederek Emirdağ'a yapılan hizmetler hakkında bilgi alan Federal Milletvekili ve Saint-Josse Belediye Başkanı Emir KIR   Emirdağ'a yapılan hizmetler adına Başkan KARGIN'a teşekkürlerini iletti.

Başkan Kır'ı, makamında  karşılayan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdiler.