Çarşamba, 15 Ağustos 2018

FEDERAL MİLLETVEKİLİ VELİ YÜKSEL, EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI UĞUR SERDAR KARGIN'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Federal Milletvekili Veli YÜKSEL, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ı makamında ziyaret etti.

27 Temmuz 2018 Cuma günü yapılan ziyaret esnasında Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ve Federal Milletvekili Veli YÜKSEL ile fikir alış verişinde bulundular.

Bir süre karşılıklı sohbet ederek Emirdağ'a yapılan hizmetler hakkında bilgi alan Federal Milletvekili Veli YÜKSEL Emirdağ'a yapılan hizmetler adına Başkan KARGIN'a teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Veli YÜKSEL’i makamında karşılayan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdiler.