Salı, 18 Eylül 2018

AFYONKARAHİSAR ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞI’NDAN BAŞKAN KARGIN’A PLAKET

28 Temmuz 2018 Cumartesi günü Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur BAYRAM teşekkür plaketini Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a takdim etti.

Plakette şu ifadelere yer verildi: Ramazan ayı boyunca Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na maddi manevi desteklerini esirgemeyen Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a  ederiz.

Bir süre karşılıklı sohbet ederek Emirdağ'a yapılan hizmetler hakkında bilgi alan  Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur BAYRAM   ve yapacağınız projeler üzerine fikir alışverişi yaptık kendisine misafirperverliği için bir kez daha teşekkür ederiz.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur BAYRAM  Emirdağ Belediyesi Atatürk Kültür Parkı’nda ağırlayan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdiler.