Çarşamba, 15 Ağustos 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ'NİN ASKIDA EKMEK PROJESİ 1.YILINI DOLDURDU

Emirdağ Belediyesi bünyesinde oluşturulan Kadim Dostlar Ekmek Fırını ihtiyaç sahiplerine ekmek yardımında bulunuyor. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere üretilen ekmekler belediyemiz bünyesinde kurulan komisyon tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz olarak veriliyor.

Bu kapsamda bir süredir hizmetlerini sürdüren ve ihtiyaç sahiplerine günde toplam yaklaşık 850 adet ekmek ulaştıran Emirdağ Belediyesi, Başkan Kargın'ın talimatıyla ilçemiz Çarşı Cami civarına askıda ekmek dolabı koyarak ihtiyaç sahiplerine üretilen ekmekleri daha kolay ulaştırıyor.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Emirdağ Belediye
Başkanı Uğur Serdar KARGIN şunları kaydetti.
''Kadim Dostlar Ekmek Fırınımız sayesinde ihtiyaç sahibi ve hiç ekmek alamayan vatandaşlarımıza yardımsever vatandaşlarımızın da destekleriyle ücretsiz ekmek hizmetimizi arttırarak devam ettiriyoruz. Bu bağlamda hizmetlerimizin kapsamını genişleterek ilçemiz Çarşı Cami civarında bir ekmek dolabıyla askıda ekmek projemiz birinci senesini doldurdu. Ekmeğimizi vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz’’ dedi.