Perşembe, 13 Aralık 2018

YAPILANDIRMA İLK TAKSİTİN SON ÖDEME TARİHİ 1 EKİM PAZARTESİ

Emirdağ Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Torba Yasa olarak da bilinen 7143 Sayılı Kanun ile yeniden yapılandırılan kamu alacaklarının ilk taksit ödemesinde son günün 1 Ekim 2018 Pazartesi olduğu hatırlatıldı.

HAFTASONU BELEDİYE VEZNESİ AÇIK OLACAK

Bu kapsamda yapılandırılan borcun ilk taksitinin son günü öncesi Emirdağ Belediyesi hizmet binasındaki veznelerin hafta sonu da açık olacağı kaydedildi.

KAZANILMIŞ HAKLARINIZI KAYBETMEYİN

Vatandaşların bu süre zarfı içinde yapılandırılan borcun ilk taksitinin ödemesi gerektiği ifade eden Emirdağ Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, “Borçlarını yapılandırmış olan vatandaşlarımızın 1 Ekim tarihine kadar borcunu ödemesi gerekiyor. Ödeme yapılmaması durumunda kazanılmış olan haklar kaybedilecektir. Vatandaşlarımız bu zaman zarfı içerisinde mutlak suretle taksitlerini ödemeleri gerekmektedir.”