Perşembe, 13 Aralık 2018

‘’PEYGAMBERİMİZ VE GENÇLİK’’ TEMALI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemiz Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle bir program gerçekleştirdi.

Programda Hazreti Muhammed (s.a.v.)’in gençlik yıllarını, ‘Muhammed’ül Emin’ vasfını nasıl kazandığını, Peygamberlik öncesi ve peygamberliği esnasında, gençlerin bilgili, iffetli, doğru, adaletli ve cesaretli yetişmelerine verdiği önemi, onlarla olan iletişimi konu alan programlar düzenlendi.

Programa Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Meali’nin okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını İlçe Müftüsü Aytekin Akçin gerçekleştirdi. Program Slayt gösterisi, Hz. Din İşleri Yüksel Kurulu Üyesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hilmi Karslı Konferansı Peygamberimiz ve Gençlik konulu konferans gerçekleştirildi. Program ödül töreni ile sona erdi.