Perşembe, 13 Aralık 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE VEFA ZİYARETİ

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın talimatlarıyla, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle 26 Kasım 2018 Pazartesi günü ziyaretler gerçekleştirilerek, öğretmenlere vefa örneği gösterildi.

Emirdağ belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın talimatları ile hazırlatılan 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel Öğretmenlerin Çalışma Defterleri, Emirdağ Belediyesi personelleri tarafından tüm öğretmenlere ulaştırıldı.
Sabahın erken saatlerinde ilçe merkezi, belde ve köylere giden ekip, öğretmenlerin gününü kutlayarak, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın hediyesini ve kutlama mesajlarını ilettiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın her yıl Öğretmenler Gününde kendisini unutmadıklarını hatırlatarak, Başkan Kargın'a teşekkür ettiler.