Pazartesi, 27 Mayıs 2019

Belediyemizde Devir Teslim Yapıldı

lçemiz Belediyesi’nde devir-teslim töreni vardı. Hem mazbata töreninde hem de devir-teslim töreninde bir konuşma yapan Koyuncu; bütün Emirdağlıların Belediye Başkanı olduğunu ve Emirdağ’a hizmet için Emirdağ halkıyla beraber hareket edeceğini belirterek “Şehrimizi birlikte yöneteceğiz” dedi.

Konuşmasının sonunda eski Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’a ve daha önceki Belediye Başkanlarına da hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Koyuncu devir-teslim töreni için Belediye’ye gireceği sırada devir-teslim törenine telefonla eski Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın bağlandı.

KARGIN : “ÇIKMIŞ OLDUĞUNUZ YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kargın, telefonla bağlandığı konuşmasında şunları kaydetti : “Kıymetli Başkan ve değerli Emirdağ halkı 31 Mart seçimlerinin galibi olarak halk sizleri tercih etmiştir. Cenab-ı Hakk bu kutlu görevde sizleri vazifelendirmiştir. Buna sonuna kadar saygı duymak gerekir. Vermiş olduğumuz hizmet yarışı kesinlikle namus meselesi değildir. Kesinlikle kan davası değildir. Kesinlikle bir savaş hiç değildir. Bu bir yarış, yanlış olaylara vesile olmuş olabilir. Ancak, inanıyorum ki bu hizmet yarışında kazanan yine Emirdağ halkı olacaktır, Emirdağ olacaktır. Ben size bir komşu olarak, bir meslektaş olarak bir kardeş olarak bu çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu 31 Mart seçimlerinin ardından bir teşekkür mesajı yayınlayarak şunları kaydetti: “Teşekkürler Emirdağ, Memleket İşi Gönül İşi sloganıyla Emirdağımızda AK Belediyeciliği yeniden getirmek için çıktığımız yolculukta başarıya ulaşan AK Partimizin bir neferi olarak;

Bu yolculuğun başından beri şahsımı yalnız bırakmayan eşim, kızım ve aileme;

Bu işi sen yaparsın, Emirdağ’ı kalkındıracak ve layık olduğu yere taşıyacak kişi sensin diyerek şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu’na, Bakan Yardımcılarımız Ahmet Koca ve Akif Özkaldı’ya, Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e,

Yönetim kadrolarında görev yaptığım AK Teşkilatımın büyüklerine, Afyonkarahisar İl Başkanım Hüseyin Sezen ve değerli yönetimine,

Kapı kapı yapacaklarımızı, hizmetin Emirdağa getireceğimizi anlatan ve sokak sokak koşturan vefakar ve cefakar Emirdağ Kadın Kollarımıza, yönetimine ve bacılarıma,

Emirdağımızın geleceğine bir çivi de ben çakmak istiyorum, gelecek gençlikle gelecek diyerek her an yanımızda olan Emirdağ Gençlik Kolumuza, yönetimine ve can kardeşlerime,

Siyasi hayatımda her daim desteklerini hissettiğim ve partimizce hangi görev verilirse o görevi layıkıyla yerine getirip bu işi birlikte başaracağız diyerek dağımıza kar, yolumuza yol olan Emirdağ İlçe Teşkilatımıza, yönetimine ve değerli abilerim-ablalarım ve kardeşlerime, Sandığa sahip çıkan sandık görevlilerimize, müşahitlerimize ve seçimde görevli partililerimize, Sandık başına giderek şahsıma ve arkadaşlarıma bu görevi emanet eden Emirdağımızın gönlü ve ufku geniş halkına, Bu başarının geri planında bulunarak bu işi koordine ederek başarıda önemli bir payı olan Koordinasyon Merkezimize, Desteklerini esirgemeyen herkese Emirdağ Belediyesi çalışanı, seçilmiş yöneticisi olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Devir-teslim töreni esnasında Koyuncu tebrikleri kabul ederek vatandaşlarla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.