Pazartesi, 24 Temmuz 2017

Emirdağspor Şampiyonluk Yolunda

Afyonkarahisar Süper Amatör Liginin son haftasına girilirken rakipleri ile puan farkını açarak şampiyonluk yarışı Salar Belediyespor ve Emirdağspor karşılaşmasıyla netlik kazanacak. Nefesleri kesecek karşılaşma öncesi Emirdağlılardan karşılaşmanın Şehir stadyumunda yapılması istendi.
Tüm spor camiasının yakın ilgi göstermesi beklenen karşılaşmada Emirdağspor galip gelmesi halinde puanlar eşitlenecek ve ikili averaj ile Emirdağspor şampiyon olacak.
Salar Belediyespor’a ise beraberlik yetiyor.
Maç Afyonkarahisarın yeni stadında Pazar günü 15:30'da yapılacaktır. Pazar Günü Eskişehirspor taraftarının kurmuş olduğu ES-ES BANDO'da Emirdağ Spora destek için Emirdağ Meydanına ve maça destek için gidecekler.
Emirdağ Belediye Başkanı KARGIN taraftar için 10 otobüs verdi. Tüm halkımız haydi Emirdağ'ı , Emirdağspora destek için gidiyoruz.