Ema Kolejinden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya Ziyaret

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; Ema Koleji Koordinatörü Emrah Mola’yı , Ema Koleji öğretmenlerini ve Ema Koleji’nin üniversiteye yerleştirdiği öğrencileri makamında kabul etti.
2021 – 2022 Eğitim-Öğretim yılında mezun ettiği 22 öğrenciden 12’sini üniversiteye yerleştirmeyi başaran Ema Koleji sahibini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, “Eğitim bizim çok önemsediğimiz bir konudur. Çocuklarımıza ne kadar kaliteli eğitim verebilirsek, onlara bir o kadar iyi gelecek sağlamış oluruz. Bu bağlamda ülkemizin ve Emirdağ’ımızın geleceğine katkıda bulunan Ema Koleji eğitimcilerini ve üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum.” ifadelerini kullanarak öğrencilerimize hediye takdiminde bulundu.