Aşkınız, Sevdanız, Ahde Vefanız İçin Teşekkürler EMİRDAĞ

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde; sizlerin teveccühü ile Emirdağ Belediye Başkanlığı görevine kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Bu süreç içerisinde bizlere göstermiş olduğunuz anlayış, verdiğiniz destekten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki beş yıl boyunca Emirdağ için daha iyisini, daha fazlasını yapmak için çalışırken en büyük motivasyonumuz hemşerilerimizin bu teveccühü ve güveni olacak. Bizim bir sevdamız var, Bir Emirdağ hayalimiz var.

Yeni dönemimizde ‘Emirdağ Aşkı İle’ sloganı yeni yol haritamızı oluşturacak.

Hemşerilerimiz tercihlerini yaptılar. Bu süreçte demokrasinin gerekliliği olan seçimlere katılan tüm partilerin başkan ve meclis üyesi adaylarını, muhtar adaylarını kutluyor, seçilen belediye meclis üyelerimize muhtarlarımıza yeni görev sürecinde başarılar diliyorum. Seçim bitti. Şimdi kadim şehir Emirdağ’ımızı Türkiye Yüzyılımızın parlayan yıldızı haline getirme vakti. Geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da Emirdağ’ın tamamına projeler üreterek Emirdağlıların yaşamlarına değer katmaya devam edeceğiz. Kadim ilçemiz Emirdağ’ parlayan, marka bir şehir haline getirmek için el ele verip çalışacağız.

Emirdağ’ımızı siz değerli hemşerilerimiz ile birlikte geleceğe güvenle ve huzurla taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Allah nasip ederse vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek çalışacağız. Emirdağ Belediyesi’ni bundan önce olduğu gibi yine ortak akılla, birlikte yöneteceğiz. Bugünün ve geleceğin modern, kalkınan Emirdağ’ı birlikte inşa edeceğiz.

Bu vesile ile bu yolda bizlere destek olan Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlamak üzere Sayın Bakanımıza, İlimizin kıymetli vekillerine, İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, bütün kademelerimize, kıymetli hemşerilerime, aileme, hanım ve çocuklarıma, abilerime, ablalarıma teşekkür ediyorum.