Başkan Koyuncu’nun 2021 Yılı Mesajı

Saygıdeğer Hemşerilerim;

Başarı ve hizmetlerle  dolu 2021 yılını geride bırakırken, 2022 yılına büyük umutlarla giriş yapıyoruz. Hep birlikte çıktığımız bu yolda ilerlerken siz değerli hemşehrilerimizden güç alıyoruz. Bu güç, her zaman bizlere çalışma arzusu kazandırıyor. Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve ilçemize yeni bir çehre kazandırmaya devam ediyoruz. En büyük destekçimiz olan siz hemşehrilerimizden aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. 2022 yılı pek çok projemizin tamamlandığı ve ilçemizin hızlı değişim yaşadığı bir yıl olacak.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı yaratmaktadır. Emirdağ Belediyesi, hemşehrilerimizin daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yılda da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.

2022 yılının öncelikle Gurbetin Başkenti Emirdağımıza, ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.
Yeni yılda da hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedefimiz verimlilik olacaktır.

Serkan KOYUNCU
Emirdağ Belediye Başkanı