Ayasofya Temalı İstanbul Kültür Gezileri Devam Ediyor

Emirdağ Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen Ayasofya Temalı İstanbul gezileri devam ediyor. Ücretsiz düzenlenen İstanbul gezileriyle ilçemizin kıymetli kadınları; Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı, Mısır Çarşısı, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi gibi İstanbul’un sembolü haline gelen mekânları ziyaret ediyor. Ardından yapılan Boğaz turuyla gün boyunca keyifli vakit geçiren kadınlarımıza öğle yemekleri de ücretsiz ikram ediliyor.
Kadınlara yönelik örnek projeler hayata geçiren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, “Hanım kardeşlerimiz İstanbul’un tarihi zenginliklerini Emirdağ Belediyesi kültür gezileri yeniden keşfediyor. Ücretsiz düzenlediğimiz kültür ve turizm gezilerimize katılmak isteyenler Kadın Kültür Evine isimlerini yazdırmaları yeterli.” ifadelerini kullandı.
İstanbul’un güzelliklerini yakından görme fırsatı yakalayarak keyifli bir gün geçiren kadınlar kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür etti.