Camilere Ramazan Temizliği

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun talimatıyla Emirdağ Belediyesi temizlik işleri ekipleri tarafından Ramazan ayı öncesi cami ve çevrelerinde temizlik çalışmaları yapılıyor.

Emirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki camilerde, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ortamda yapmalarına imkan sağlamak için cami içlerinde baştan sona temizlik yaparken, diğer ekipler de cami bahçeleri ve çevrelerindeki çöpleri temizleyerek camileri Ramazan ayına hazır hale getiriyorlar. Temizlik ekipleri bütün camilerin içini ilk önce süpürerek temizliğini sağladıktan sonra abdesthane, cami bahçeleri ve çevresi de ekipler tarafından elden geçiriliyor.
Emirdağdaki Cami temizliği Ramazan ayına kadar tamamlandıktan sonra düzenli olarak temizlik işlerinin yapılacağı alınan bilgiler arasında… Vatandaşlar yapılan hizmetlerden memnun olduklarını, başta Belediye Başkanı Serkan Koyuncu olmak üzere görevli arkadaşlara teşekkür ettiklerini dile getirdiler.