Elhan Yolu Aydınlatma Direkleri Montaj Çalışmaları

İlçemizin birçok noktasında gerçekleştirilen ve vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni toplayan aydınlatma çalışmaları asfalt konforuyla buluşturan Elhan Yolu’nda devam ediyor.
Yapılan hizmetlerle ilçemizin her noktasına değer kattıklarını belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Emirdağ Belediyesi olarak cadde ve sokaklarımızı daha güzel bir hale getirmek için çalışıyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler çalışma şevkimizi ve hizmet azmimizi güçlendiriyor. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hizmetlerimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.
Aydınlatma çalışmalarının caddelere farklı bir görünüm kazandırdığını belirten vatandaşlarımız hem estetik açıdan hem de güvenlik açısından yapılan ışıklandırma çalışmalarının önemli olduğunu aktararak Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.