Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’nde Gözlem Değerlendirme ve Veli Talep Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için projelendirdiği ve yüzlerce öğrencinin faydalandığı Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’nde Gözlem Değerlendirme ve Veli Talep Toplantısı gerçekleştirildi.
Öğrencilerin genel durumları, başarılarına katkı sağlacak çalışmaların istişare edildiği toplantıya katılan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu;” Alanında uzman öğretmenlerimiz ve donanımlı alanlarımızda verilen ücretsiz kurslarla çocuklarımızın eğitimlerine destek oluyoruz. Ücretsiz verdiğimiz kurslarla hem eğitimde fırsat eşitliği sağlıyoruz hem de geleceğe güvenle bakan nesillerin yetiştirilmesine vesile oluyoruz. Bizlere çocuklarını emanet eden siz kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
İstişare toplantısı sonrasında bilgi yarışması yapılarak başarılı öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Toplantıya katılan velilerimiz eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.