Emirdağ Belediyesi Kadınlar Matinesi Büyük İlgi Gördü

İlçemizde yaşayan kadınları birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle buluşturan Emirdağ Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği Kadınlar Matinesi etkinliği büyük ilgi gördü.
Programda sahne alan hemşehrimiz Bülent Çıraklı kadınlarımıza unutulmaz anlar yaşattı. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte çekilişle kadınlarımıza sürpriz hediyeler verildi. Programda yaşadığı zorluklara rağmen güçlü bir şekilde ayakta durabilen kadınlar adına yılın kadınlarına plaket takdim edildi.
Programa katılan kadınlarımıza teşekkür eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Emirdağlı kadınlarımız için hazırladığımız kadınlar günü programında ilçemizin kıymetli hanımefendileriyle bir araya geldik. Coşkulu geceye katılan ve enerjimize enerji katan tüm kadınlarımıza teşekkür ederim. Sizlerle birlikte çok güzeliz.
Bu vesileyle bir kez daha başta şehitlerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere, gücüyle, duruşuyla, merhametiyle, şefkatiyle, herkese yetecek sevgisiyle, hayatımızın gerçek mimarları olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Gerçekleşen etkinlikte gönüllerince eğlenen kadınlar bu güzel etkinlik için Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya ve ekiplerimize teşekkür etti.