Emirdağ Belediyesinden Kandil Simidi İkramı

Belediye ekiplerimiz tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla ilçe merkezimiz bulunan camilerde teravih namazı sonrası vatandaşlarımıza kandil simidi ikram edildi.
Kandil geleneklerini devam ettirdiklerini belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Kadir Gecesi nedeniyle mesai arkadaşlarımız tarafından hazırlanan Kandil simitlerini teravih namazı sonrasında vatandaşlarımıza ikram ettik. Kadir Gecesi’nin başta Emirdağ’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor tüm hemşerilerimizin Kadir Gecesini kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Emirdağ Belediyesi’nin kandil simidi etkinliğini gelenek haline getirdiğini söyleyen vatandaşlarımız bu güzel uygulamada emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.