Emirdağ Yüzyılı’nda Emirdağ OSB’ye Yeni Yatırımlar

Gelişmiş altyapısı ve yatırımcıların ihtiyaç duyduğu her türlü imkana sahip olan Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’ne ilgi artarak devam ediyor.
Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’nde çoğunluğu kadın istihdamına dayanan yaklaşık 50 kişinin istihdam edileceği, Duru Sea Food İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. Firmasının 14.000 m2 alan üzerinde kuracakları Somon ve Alabalık İşleme alanında faaliyet gösterecek fabrikanın ‘Arsa Tahsis Sözleşmesi’ Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu işletme sahipleri Ömer Sönmez ve Muhammet Çıtırkı arasında imzalandı.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen imza töreninde bölgemizin yükselen yıldızı Emirdağ Organize Sanayi Bölgesine yatırımların Emirdağ Yüzyılı’nda da devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Hızla büyüyen ve gelişen Emirdağ’ımız; Organize Sanayi Bölgesine aldığı yatırımlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Maşallah çarklar dönüyor, şehrimiz üretiyor, Türkiye kazanıyor. Üretime, istihdama katkı sunan tüm firmalarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.