Emirdağ’da Kadınlara Özel Mukabele Programı

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca Emirdağ Belediyesi, hanımların Kur’an-ı Kerim okuyarak, bu özel zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve huzur içerisinde, yaşanması ve yaşatılması amacıyla düzenlediği Mukabele Programları, hanımlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.
Ramazan ayının manevi atmosferini en güzel şekilde yaşadıklarını ifade eden kadınlarımız; “İkinci evimiz olarak gördüğümüz böylesi çok amaçlı Kadın Kültür Evi’ni hizmetimize sunan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya ve ekiplerine çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Ramazan boyunca her gün saat 11.00’de başlayacak olan Mukabele programına katılmak isteyen hanımlarımızı Kadın Kültür Evi’ne bekleriz.