Emirdağlı Kadınlar İstanbul’u Geziyor

Emirdağ Belediyesi tarafından ilçemizdeki kadınlara yönelik İstanbul gezisi düzenlendi.
Emirdağ Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz kültür ve turizm gezileri kapsamında bir araya gelen Emirdağlı kadınlar, hem İstanbul’u gezdi hem de doyasıya eğlendi.
Belediyemiz tarafından düzenlenen kültür gezileri kapsamında ilçemizin kıymetli kadınları; Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Mısır Çarşısı, Galata Kulesi gibi İstanbul’un sembolü haline gelen mekânları ücretsiz gezerek Boğazda tekne turuyla gün boyunca keyifle vakit geçirdiler. Ayrıca geziye katılanlara öğle yemekleri ücretsiz ikram edildi.
Hayata geçirdiği projelerde kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, “İlçemizin kıymetli hanımefendileri İstanbul’un tarihi zenginliklerini Emirdağ Belediyesi kültür gezileri ile keşfediyor. Ücretsiz düzenlediğimiz kültür ve turizm gezilerimiz devam edecek. İlçemizin değerli hanımefendileri her şeyin en iyisini hak ediyor.” ifadelerini kullandı.
Keyifli bir gün geçiren kadınlar kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür etti.