Emirdağlı Kadınlar İstanbul’u Gezmeye Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun direktifleri doğrultusunda sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdüren Emirdağ Belediyesi, Ayasofya Temalı İstanbul gezilerine devam ediyor.
Ücretsiz düzenlenen İstanbul gezileriyle güne Eyüp Sultan Camii’nde başlayan ilçemizin kıymetli kadınları; Ayasofya Camii, Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı, Yeni Camii, Galata Kulesi, İstiklal Caddesi gibi İstanbul’un sembolü haline gelen mekânları ziyaret ederken Boğaz turuyla da yedi tepeli şehrin güzelliklerini denizden seyretmenin keyfini çıkardılar.
Hayata geçirdiği projelerde kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Hanım kardeşlerimiz İstanbul’un tarihi zenginliklerini Emirdağ Belediyesi kültür gezileriyle yeniden keşfediyor. Ücretsiz düzenlediğimiz kültür ve turizm gezilerimize katılmak isteyenlerin Kadın Kültür Evine isimlerini yazdırmaları yeterlidir.” ifadelerini kullandı.
Geziye katılan kadınlarımız, böylesine anlamlı bir organizasyon için Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.