Futbol Kariyerine Emirdağ Belediyesi Futbol Akademisinde Başlayan Furkan Boztepe’den Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya Ziyaret

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun çocukların ve gençlerin sporla iç içe olması adına başlattığı Emirdağ Belediyesi Spor Akademisi meyvelerini vermeye başladı.
Futbol kariyerine Emirdağ Belediyesi Futbol Akademisi’nde başlayıp Ankaragücü’ne transfer olan Furkan Boztepe Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Furkan Boztepe’yi başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu;” Hayallerimizi Spor Akademimizle adım adım gerçekleştiriyoruz. Emirdağ Belediyesi Futbol Akademisinden Ankaragücü Futbol Takımına.
Akademimizin yetiştirdiği Furkan Boztepe’nin Ankaragücü Kulübüne transferi hayırlı olsun.
Kim demiş Emirdağ’dan futbolcu çıkmaz diye.” ifadelerini kullanarak misafirlerine teşekkür etti.