İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçemizde kutlama programı düzenlendi.
İlçemizdeki  kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ilçe stadyumunda devam etti.
İlçe Stadyumunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program protokol üyelerimizin konuşmaları ile devam etti.
Çocukların sevinç ve coşkularının yansıdığı ve vatandaşlarımızın yoğun bir ilgi gösterdiği kutlama programı, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, yöresel oyun gösterisi ve çeşitli gösterilerle devam etti.
Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize protokol üyelerimiz tarafından ödüllerinin verilmesi sonrasında Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu protokol üyelerimiz ile birlikte tören programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenine Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, Cumhuriyet Başsavcımız Süleyman Kaan Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanımız J. Üsteğmen Bayram Soylu, İlçe Emniyet Müdürümüz Mustafa Manaz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz ile daire amirlerimiz, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.